Ελένη Τ.

Κάλεσα την εταιρεία για καθαρισμό ενεργειακού τζακιού. Πρώτη φορά που έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από καθαρισμό! Έγινε επαγγελματική δουλειά με επίμονη & υπομονή αλλά προπάντων με καθαριότητα.

Alex Grizopoulos

Κάλεσα την εταιρεία για καθαρισμό κλιματιστικών και έμεινα πολύ ευχαριστημένος τόσο από την τιμή όσο και από την ποιότητα των υπηρεσιών και τις εξειδικευμένες εφαρμογές! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Σταυρούλα Αδαμοπούλου

Τους κάλεσα για τον καθαρισμό του τζακιού μου και βιολογικό καθαρισμό του σαλονιού και του στρώματος. Έκαναν άριστη δουλειά, μου έλυσαν κάθε απορία και σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Σίγουρα θα τους φωνάξω και για τα κλιματιστικά. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Νόρα Δ.

Άριστοι επαγγελματίες, με πολύ άμεση ανταπόκριση. Εξαιρετική δουλειά με τη χρήση πιστοποιημένων φαρμάκων και για τον καθαρισμό κλιματιστικών. Άριστη και η σχέση ποιότητας τιμής.

Θοδωρής Τ.

Άριστοι επαγγελματίες, τους κάλεσα για καθαρισμό κλιματιστικού και τζακιού και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την παροχή των υπηρεσιών και από τις προσιτές τιμές, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Σοφία Π.

Μετά από βλάβη στον φούρνο και σε διακόπτη dimmer κάλεσα την εν λόγω εταιρεία και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!! Πολύ γρήγοροι και ευγενικοί!!!